Balığı temizlemek ve pişirmek ayrı bir uzmanlık işi, bu konuda Balıkçı Erol en iyilerden. Sizin için sazan balığını temizleyip, pişirip bu şekilde teslim ediyor..
Öncelikle balığın dış derisi temizleniyor..
Temizlenen sazan balığı ince ince dilimleniyor böylece balığın ana omurga kılçığı dısındaki bütün kılçıklarının pişerken eriyip ete karışması sağlanıyor..
Balıklar kaynamış fındık yağına atılıyor.
Balıktaki bütün küçük kılçıklar yok olmuş kıtır kıtır lezzetine diyecek yok..
Taze köy kaymağı ve köy balı sürülmüş ekmek, insan yapımı tüm tatlılara meydan okuyacak niteliktedir…
Köy kavunları bal gibi tatlı ve suludur kendine has ayrı bir kokusu vardır..
Post Top Ad
Your Ad Spot
Post Top Ad
Your Ad Spot
Author Details
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder