Sabah gün doğarken Antep sokaklarında cartlak(ciğer) kebabı yiyen insanlar gördük. Aslında bu kebabı yemek aklımıza gelmezdi ama sabahın bu saatinde sokak ortasında iştahla kebab yiyen insanları görünce denemeye karar verdik.. :)
Lokantada garsona sorduk sabahları ciğer yenir mi?
Garson bize dedi ki; “Antep’te ciğer esas sabahları yenir."
Antep'in en ünlü kebabıdır cartlak (diğer adıyla ciğer) kebabı. Kuzu ciğerinden yapılır. Tadına baktık.. Lezzeti müthişti..
Post Top Ad
Your Ad Spot
Post Top Ad
Your Ad Spot
Author Details
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder